Infinit Solutions Agency aniverseaza 6 ani de la infiintare

La aniversarea a sase ani de la infiintare, Infinit Solutions Agency anunta ca s-a mutat in noul sediu Infinit Tower, ca a castigat trei conturi noi (Medicover, Praktiker si Royal Canin) si a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de 1.2 milioane de euro.

Pentru 2013, agentia isi propune sa creasca cifra de afaceri cu 30%, pana la 1.5 – 1.6 milioane de euro, sa completeze portofoliul cu 2-3 categorii de clienti, cu precadere din zona FMCG, si sa isi consolideze pozitia in zona de Mobile Advertising.

“2013 este un an foarte important pentru Infinit si ma bucur ca l-am inceput in forta. Ne-am mutat intr-un sediu nou, adaptat nevoilor actuale ale agentiei, un sediu in care ne putem extinde si evolua. Am castigat trei clienti foarte importanti, din arii diferite, care ne completeaza portofoliul: Medicover, Praktiker si Royal Canin. Am inceput aceasta companie acum sase ani, impreuna cu fratele meu, Andrei, iar acum suntem cea mai importanta agentie independenta de digital din Romania, cu o echipa de 40 de profesionisti „tradigitali” de care suntem foarte mandri”, a spus Alexandru Cernatescu (CEO & Head of Strategy, Infinit Solutions Agency).

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

Leave us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?