Infinit Solutions Agency semneaza relansarea Paginademedia.ro

Website design Paginademedia.ro - infinit solutions

Agentia tradigitala Infinit Solutions a dezvoltat noul design al site-ului Paginademedia.ro, cu o varianta dedicata pentru mobil si cu noi rubrici.

De Ziua Presei, Paginademedia.ro s-a relansat cu un design nou, dinamic si provocator. In plus, productiile video-multimedia au un rol fundamental in noul format al site-ului.

Prin conceptul propus de Infinit Solutions, continutul a ramas in continuare pe primul loc, dar, combinat cu tehnologia, capata noi valente.

O alta noutate vizeaza optimizarea interactiunii cu retelele de socializare. In acelasi timp, au fost implementate si o serie de rubrici noi precum PaginaTAdemedia, IT&Gadget sau Presa de azi.

Paginademedia.ro isi propune sa traseze o punte intre presa traditionala si mediul online, astfel incat cititorii pot vedea prima pagina a ziarelor printr-un simplu click.

Infinit Solutions Agency a dezvoltat pentru Paginademedia.ro si o varianta optimizata pentru telefoanele mobile. Versiunea pentru mobil are un design nou si interactiv, in ton cu versiunea web.

http://www.youtube.com/watch?v=wn96CVGdUhc&feature=player_embedded

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

Leave us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?