Viata ca un joc

2

E clar ca fiecaruia ii place sa traga cu ochiul pe gaura cheii la vecinul. Iar Alex Cernatescu, CEO Infinit Solutions, stie acest lucru si s-a hotarat sa deschida larg usa pentru a-l cunoaste toti curiosii. Asa, s-a ajuns la un interviu realizat de Money Express, unde spune lucrurilor pe nume.
Astfel, poti afla cum a absolvit Facultatea de Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, primul sau job fiind de specialist software la Computer Associates (DNA Software). In doi timpi si trei miscari a fost “luat in vizor” de catre directorul firmei si mutat in Departamentul de Vanzari. Era facut pentru asa ceva, desi el nu si-a dat sema din prima: „Mi s a frant inima. Mi se parea o tragedie sa ma imbrac în costum si sa vand“, isi aminteste Alex.

In cele din urma, manat de ideea „Sky is the limit“, a parasit fara regrete un birou comod de 50 m cu perete de sticla în spate, unde lucra cu oameni care studiasera la MIT (Massachusetts Institute of Technology) si si-a mutat cuibul într un apartament de doua camere, pentru a-si deschide o agentie de publicitate specializata pe online, alegand sa lucreze cot la cot cu fratele sau, Andrei Cernatescu.

Accesati linkul de mai jos pentru a citi articolul complet

http://moneyexpress.money.ro/articol_22168/viata_ca_un_joc.html

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

Leave us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?