Aplicatia de Facebook ‘Lucrurile mici pot schimba lumea’, dezvoltata de Infinit Solutions Agency

Let’s Do It, Romania! proiect digital Infinit Solutions

Infinit Solutions Agency a dezvoltat pentru Let’s Do It, Romania! aplicatia de Facebook “Lucrurile mici pot schimba lumea” (https://www.facebook.com/LetsDoItRO/app_376259405751095), bazata pe ideea ca gesturile mici pot aduce o schimbare in mediul inconjurator.

Agentia Infinit a sprijinit proiectul Let’s Do It, Romania! pentru al doilea an consecutiv, oferind consultanta si dezvoltare pentru mediul online. Sub conceptul “Lucrurile mici schimba lumea”, aplicatia propune utilizatorilor de Facebook sa faca o mica promisiune legata de o actiune eco pe care o vor face in fiecare zi, pentru ca lumea sa devina un loc mai bun. De asemenea, prin intermediul aplicatiei, voluntarii au avut posibilitatea de a se inscrie la Ziua de Curatenie Nationala de pe 12 mai.

Emanuel Zeiler, Client Service Director la Infinit Solutions Agency, a declarat: “Suntem in al doilea an de colaborare cu Let’s Do It, Romania! si ne bucuram ca, din nou, lucrurile pe care le facem schimba lumea in bine. Credem ca online-ul ramane mediul principal de atragere de voluntari pentru curatenia de pe 12 mai si credem mult in volutarii din anii trecuti si in puterea lor de a aduna echipe pe care sa le conduca anul acesta. Pornind de la aceste ipoteze, am gandit touchpoint-uri in jurul user-ului de online, care sa ii ofere toate informatiile de care are nevoie pentru a se inscrie apoi cat mai usor la curatenia de pe 12 mai”.

Proiectul Let’s Do It, Romania! indeamna la curatarea mormanelor de gunoi din arealele naturale ale tarii, intr-o singura zi. Comunitatea a pornit de la initiativa Estoniei, tara care a lansat, in 2008, conceptul de curatenie in toata tara pe parcursul unei singure zile. Actiunea s-a transformat intr-o adevarata miscare sociala, care a strans peste 3.000.000 de participanti in intreaga lume.

Mai multe despre aplicatia “Lucrurile mici pot schimba lumea” puteti afla accesand link-ul urmator:

https://www.letsdoitromania.ro/noutati/schimbam-lumea-impreuna-cu-%E2%80%9Elets-do-it-romania

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?