Calin Ionescu este noul Director de Creatie al Infinit Solutions

Calin Ionescu este noul Director de Creatie al Infinit Solutions, cu un palmares de peste 10 ani de experienta in publicitate. Anterior a ocupat pozitia de Creative Director la Proximity si este la baza copywriter.

‘Am intrat in echipa Infinit pentru a grefa unei agentii digitale tesut creative crescut in 10 ani de BBDO, cu obiectivul de a transforma un organism interactive intr-un atlet capabil sa faca 360 de ture de stadion. Un triatlonist care livreaza work de calitate clientilor, castiga pitch-uri si festivaluri’, a declarat Calin Ionescu, Director de Creatie Infinit.

Pana in prezent, Calin Ionescu a contribuit la realizarea unor campanii pentru clienti dintr-o varietate de industrii: de larg consum, auto, farma, servicii financiare, retail, telecom si food.

Alex Cernatescu, CEO Infinit Solutions, declara ca ‘agentia perfecta pentru contextul economic in care joaca clientii nostri este una de TRADIGITAL, cum am inceput sa-i spunem noi.  O agentie care este capabila sa imbine comunicarea traditionala cu cea digitala.’

Nu ne ramane decat sa-i uram lui Calin Ionescu un calduros welcome to our challenging team!

Pentru a citi articolul complet accesati link-ul de mai jos:

https://digital.iqads.ro/a_16706/fost_creative_director_la_proximity_calin_ionescu_este_noul_director_de_creatie_al_infinit_solutions.html

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?