Calin Ionescu, premiat cu un tricou ‘Greucean’ la Petrecerea Agentiilor

Castigatorii Infinit Solutions La petrecerea agentiilor

Calin Ionescu, Creative Director Infinit Solutions, a fost premiat cu un tricou ‘Greucean’ in cadrul celei de-a treia editii a Petrecerii Agentiilor, ce s-a desfasurat pe 15 decembrie, la Tete a Tete Café in Parcul Herastrau. Premiul i-a fost inmanat ca recunoastere a trecerii de la ATL la online.

Florin Ciobanu a facut onorurile: ‘In aceeasi ordine de idei, vreau sa mai chem inca un personaj aici la mine, domnul Calin Ionescu. Domnul Calin Ionescu, fost Creative Director la Proximity BBDO, este acum Creative Director la Infinit Solutions. Iarasi, trecerea de la ATL catre online. Acelasi premiu pentru ca numai un Greucean putea sa faca asta.’

Alaturi de Calin a fost premiat si Adrian Preda, Creative Director la MRM Worldwide. In cadrul Petrecerii Agentiilor, participantii au avut ocazia sa-si faca tatuaje cu insemnele Absolut. De asemenea, Gabriel Agu a pictat un work Absolut Blank.

Evenimentul ‘ABSOLUT Blank Agencies Party’ a fost organizat de Florin Ciobanu, cunoscut si sub denumirea de Colo, de la Kinecto si Mihaela Bourceanu, de la Grey – G2.

Pentru a citi articolul complet accesati link-ul de mai jos:

https://www.iqads.ro/a_20161/doua_tricouri_de_greucean_pentru_adrian_preda_si_calin_ionescu_in_cadrul_editiei_a_treia_a_petrecerii_agentiilor.html

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?