Infinit Solutions a lansat cel mai avansat si avangardist site de betting din Romania

Beneficiind de o pozitie favorabila pe piata din Romania, prin lansarea celui mai dezvoltat site de pariuri sportive, GSbet si-a dorit trecerea businessului la un nivel superior din punct de vedere al interactiunii cu utilizatorii de Internet. A reusit acest lucru impreuna cu agentia Infinit Solutions care a dezvoltat o platforma online interactiva in care jucatorii pot beneficia de informatii complete in timp real intr-un format usor de utilizat.

Casa de pariuri GSbet isi propune ca in anul 2011 sa fie o prezenta puternica in mediul online si sa aduca utilizatorilor experiente noi prin inaugurarea de multe lucruri interesante si interactive (platforma football manager, modul performant de live, cel mai complex bilet virtual, cel mai complet modul de statistici, promotii, concursuri, tombole).

Aflat la cea de-a doua versiune, site-ul GSbet.ro beneficiaza acum de sectiuni noi, acestea fiind disponibile vizitatorilor intr-o maniera interactiva si captivanta. Utilizatorul are acces la pariurile live ale evenimentelor in plina desfasurare. Elementele care diferentiaza GSbet.ro de celelalte site-uri de pariuri sportive constau in grafica inedita si functionalitatea complexa. Acestora se mai adauga si promotiile cu posibilitati multiple de pariere si castiguri excelente pe care GSbet le pune la dispozitia utilizatorilor.

Sorin Gheorghe, CEO GSbet, afirma ca: “era timpul sa investim mai mult pe partea de online, iar atunci cand am vazut propunerea initiala de layout pentru proiectului GSbet.ro, am fost placut impresionati, ceea ce ne-a determinat sa alegem Infinit Solutions ca si parteneri. Acum, dupa lansarea site-ului si dupa foarte multa munca depusa, suntem absolut convinsi ca Infinit Solutions este solutia unui parteneriat de lunga durata datorita capacitatii lor de a se adapta atat de bine intr-un timp atat de scurt, intr-un domeniu atipic si foarte interesant cum este cel al pariurilor sportive.”

Noul site GSbet.ro aduce multe lucruri inedite pe piata romaneasca de pariuri sportive, putand fi comparabil, in momentul de fata, cu cele mai renumite platforme de betting din lume. Avand in vedere ca Internetul a revolutionat toate domeniile si a facilitat accesul consumatorilor la diferite servicii, era necesar ca si domeniul pariurilor sportive sa faca acest pas si sa aiba un punct de referinta. Prin acest rebranding platforma GSbet.ro va deveni punctul de referinta al domeniului.

Si Alex Cernatescu, CEO Infinit Solutions, crede in valoarea noului site GSbet: “putem spune ca am lansat cel mai avansat si avangardist site de betting din Romania. Credem mult si sustinem companiile care isi doresc sa joace la un nivel foarte sus din punct de vedere comunicare si mai ales comunicare online. Site-ul trece în zona de creare a unei experiente complete in jurul pariurilor sportive.”

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?