Infinit Solutions Agency a lansat site-ul Verida.ro

website verida.ro - lansat de Infinit Solutions

Infinit Solutions Agency semneaza lansarea site-ului Verida.ro, care isi propune sa informeze publicul cu privire la ofertele de creditare, prin intermediul unei interfete prietenoase.

Site-ul are un design inovator si atractiv, cu o suita de sectiuni informative precum Credite imobiliare si ipotecare, Creditul pas cu pas si Specialistul in credite.

De asemenea, utilizatorii pot accesa Calculatorul Ipotecar, unde isi pot calcula cu exactitate creditul in functie de mai multi parametri. Mai mult, un operator Verida sta mereu la dispozitia tuturor celor care acceseaza site-ul, pentru eventuale nelamuriri.

Pe langa dezvoltarea site-ului, agentia tradigitala Infinit Solutions a dezvoltat si strategia pentru pagina de Facebook Verida (https://www.facebook.com/pages/Verida-Credit), pe care a integrat aplicatia Calculatorul Ipotecar.

Verida este o institutie financiara nebancara, infiintata in 2008 si specializata exclusiv in acordarea de credite ipotecare si imobiliare. Detine un capital social de 9 milioane de euro si se numara printre singurele IFN-uri din tara autorizate de Banca Nationala a Romaniei sa acorde credite ipotecare.

Creditele ipotecare oferite de Verida se diferentiaza prin dobanda fixa timp de 30 de ani. Clientii beneficiaza si de consiliere in alegerea celui mai potrivit credit imobiliar.

Verida Credit este auditata financiar de KPMG, una din cele mai mari case de audit din lume. Nu in ultimul rand, linia de finantare sprijinita de agentia guvernamentala din Statele Unite reprezinta garantia profesionalismului Verida pe pietele financiare.

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?