Infinit Solutions Agency aniverseaza 6 ani de la infiintare

La aniversarea a sase ani de la infiintare, Infinit Solutions Agency anunta ca s-a mutat in noul sediu Infinit Tower, ca a castigat trei conturi noi (Medicover, Praktiker si Royal Canin) si a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de 1.2 milioane de euro.

Pentru 2013, agentia isi propune sa creasca cifra de afaceri cu 30%, pana la 1.5 – 1.6 milioane de euro, sa completeze portofoliul cu 2-3 categorii de clienti, cu precadere din zona FMCG, si sa isi consolideze pozitia in zona de Mobile Advertising.

“2013 este un an foarte important pentru Infinit si ma bucur ca l-am inceput in forta. Ne-am mutat intr-un sediu nou, adaptat nevoilor actuale ale agentiei, un sediu in care ne putem extinde si evolua. Am castigat trei clienti foarte importanti, din arii diferite, care ne completeaza portofoliul: Medicover, Praktiker si Royal Canin. Am inceput aceasta companie acum sase ani, impreuna cu fratele meu, Andrei, iar acum suntem cea mai importanta agentie independenta de digital din Romania, cu o echipa de 40 de profesionisti „tradigitali” de care suntem foarte mandri”, a spus Alexandru Cernatescu (CEO & Head of Strategy, Infinit Solutions Agency).

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?