Infinit Solutions Agency semneaza campania XTB Trading Cup 2012

Agentia Infinit a dezvoltat campania de comunicare pentru platforma XTB Trading Cup 2012, care promoveaza cunoastere la nivel superior a pietei de trading si premii la nivel XTB. De asemenea, ofera tehnologie si cunostinte avansate de tranzactionare, care aduc castiguri financiare importante.

Premiile puse la bataie in cursa pentru cunostinte de tranzactionare sunt un Audi TT Coupe si 10 telefoane Nokia Lumia 800.

Cea de-a patra editie a XTB Trading Cup 2012 se desfasoara in mai multe etape. Conditiile de tranzactionare sunt cele din piata reala, dar banii de intrare in concurs sunt virtuali. Prima etapa a concursului dureaza 3 saptamani si presupune seminarii si webinarii gratuite, precum si asistenta din partea brokerilor. Pe 21 mai 2012 s-a dat startul in competitia pentru marele premiu. Fiecare concurent intra in concursul XTB Trading Cup cu 10.000 lei bani virtuali.

XTB este o casa de brokeraj europeana, lider in domeniu, reglementata si supervizata de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare. Oferta XTB este specializata in instrumente financiare tranzactionate pe cele mai mari burse din lume. De asemenea, XTB isi desfasoara activitatea in peste 15 tari din Europa si Asia.

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?