Infinit Solutions Agency semneaza relansarea Paginademedia.ro

Website design Paginademedia.ro - infinit solutions

Agentia tradigitala Infinit Solutions a dezvoltat noul design al site-ului Paginademedia.ro, cu o varianta dedicata pentru mobil si cu noi rubrici.

De Ziua Presei, Paginademedia.ro s-a relansat cu un design nou, dinamic si provocator. In plus, productiile video-multimedia au un rol fundamental in noul format al site-ului.

Prin conceptul propus de Infinit Solutions, continutul a ramas in continuare pe primul loc, dar, combinat cu tehnologia, capata noi valente.

O alta noutate vizeaza optimizarea interactiunii cu retelele de socializare. In acelasi timp, au fost implementate si o serie de rubrici noi precum PaginaTAdemedia, IT&Gadget sau Presa de azi.

Paginademedia.ro isi propune sa traseze o punte intre presa traditionala si mediul online, astfel incat cititorii pot vedea prima pagina a ziarelor printr-un simplu click.

Infinit Solutions Agency a dezvoltat pentru Paginademedia.ro si o varianta optimizata pentru telefoanele mobile. Versiunea pentru mobil are un design nou si interactiv, in ton cu versiunea web.

https://www.youtube.com/watch?v=wn96CVGdUhc&feature=player_embedded

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?