Infinit Solutions lanseaza platforma de produs perfect-leasing.ro pentru Porsche Finance Group Romania

perfect-leasing.ro by Porsche Finance Group- proiect Infinit Solutions

Infinit Solutions anunta lansarea site-ului perfect-leasing.ro, platforma de produs ce sustine comunicarea online pentru PERFECTLEASING, noul produs de leasing financiar de la Porsche Finance Group Romania.

Alex Cernatescu, CEO Infinit Solutions: ”Cand am auzit descrierea acestui produs întrebarea imediata a fost cand anume putem sa incepem sa il folosim si noi. Am incercat sa gasim o posibilitate de a evidentia facilitatile si calitatile acestui produs, astfel incat de la prima accesare a site-ului, consumatorul sa gaseasca solutia optima de finantare auto. Am explorat mai multe variante si strategii conceptuale si iata-ne la rezultatul finit pe care l-am pus in varianta online. Multumim Porsche Finance Group Romania pentru ocazia de a promova impreuna cu noi, acest produs.”

Arhitectura informatiei si grafica site-ului au fost realizate in concordanta cu personalitatea si valorile brandului. Platforma de produs este caracterizata de flexibilitate sporita a navigarii, determinata atat de expunerea conceptului creativ cat si de implementarea tehnica.

Adaptat si personalizat perfect nevoilor de finantare ale clientilor, PERFECTLEASING este primul produs de leasing financiar din Romania ce functioneaza pe aceleasi principii cu leasingul utilizat in Europa de Vest.

In etapa de cercetare, documentare si planificare a paginii web, echipa Infinit Solutions si-a focalizat atentia pe multiplele fatete ale produsului precum si caracteristicile de baza ale acestui produs extrem de ofertant. De asemenea, platforma pune la dispozitia clientilor o aplicatie interactiva in baza careia fiecare utilizator poate solicita o oferta personalizata, in functie de ratele si avansul pe care este dispus sa le plateasca.

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?