Infinit Solutions semneaza aplicatia ArtWars de pe pagina de Facebook Alegearta.ro

Agentia Infinit Solutions a dezvoltat pentru Artmark o aplicatie de Facebook prin care iubitorii de arta pot simula valorificarea de tablouri in licitatiile Artmark, intrand in concurs pentru a castiga un tablou de Nicolae Grigorescu sau o gravura de Salvador Dali.

Premiile valoreaza 51.000 de euro, intre care tabloul de Nicolae Grigorescu este evaluat la 35.000 de euro, gravura de Salvador Dali la 5000 de euro, restul constand in colectii pe un an al cataloagelor de licitatie Artmark.

Utilizatorii trebuie sa se inscrie in concurs, unde pot jongla cu o suma de joc de 10.000 de euro pentru a putea achizitiona virtual opere de arta. Exista patru runde de licitatii: Licitatia de Martisor: Pictura si Sculptura (21 februarie), Licitatia de Primavara (22 martie), Licitatia de Art Nouveau si Romantism (10 aprilie) si Licitatia “Vechi maestri ai picturii romanesti (sec XVII – XIX)” (17 mai). Bugetul se reinnoieste de fiecare data, asa ca participantii la fiecare licitatie pornesc cu cate 10.000 de euro pentru a investi. Castigatorul concursului, cel care obtine cel mai mare randament in oricare dintre cele 4 licitatii, este premiat cu un tablou de Nicolae Grigorescu.

Aplicatia ArtWars isi propune sa evidentieze avantajele investitiei in arta, care, pe langa valoarea estetica incontestabila, este si o alternativa sigura pe timp de criza. De asemenea, aplicatia constituie o adevarata provocare pentru pasionatii de arta.

Alegearta.ro este un proiect initiat de Artmark, cea mai mare casa de licitatie din tara, promotor al pietei de arta din Romania. Mai multe despre acest proiect puteti afla de pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/alegearta.ro.

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?