Praktiker appoints Infinit as full service digital agency of reference

Praktiker appoints Infinit Solutions Agency as digital agency of reference and also The Masterplan Agency as digital media and e-commerce agency of reference.

Romanian press coverage on the subject:

Forbes Magazine – https://www.forbes.ro/grupul-infinit-va-livra-servicii-integrate-de-digital-si-media-digital-pentru-praktiker-53199

Pagina de Media – https://www.paginademedia.ro/2016/01/contul-digital-al-praktiker-la-infinit-solutions

Adplayers – https://www.adplayers.ro/articol/Conturi-5/Mutare-de-200-000-de-euro-in-comunicare-digitala-Contul-Praktiker-la-grupul-Infinit-4969.html

Also you can find below the Romanian official press release:

Poza PRAKTIKERPraktiker revine la Infinit Solutions Agency pentru servicii integrate de digital, incluzand media digitala.

Praktiker desemneaza Infinit Soutions Agency ca agentie de referinta pe servicii full digital si The MasterPlan Agency pe partea de e-commerce, performance si digital media buying si planning.

Alegerea a fost facuta in prisma faptului ca grupul Infinit (Infinit Solutions Agency si The MasterPlan) poate livra aceste servicii intr-un mod aplicat integrat, sub aceeasi umbrela operationala si intr-un mod cu impact real in KPI-urile de marketing dar mai ales de business ale Praktiker.

Infinit va livra atat servicii de creatie, strategie, implementare, social media management dar si partea de constructie omnichannel, e-commerce si bineinteles zona de digital media planning and buying.

Praktiker in ultima perioada si-a intarit constant pozitia de furnizor DYI de top iar acest parteneriat nu face decat sa intareasca aceasta pozitie si in mediul digital.

Mirela Ochiana – Marketing Director Praktiker – “La baza comunicarii Praktiker a fost si va fi intotdeauna consumatorul si usurinta acestuia de a interactiona cu produsele si serviciile noastre atat in mediul offline cat si in online. Consumatorul este din ce in ce mai “digitalizat” si are asteptari ridicate, astfel ca am decis ca incepand cu 2016, alaturi de echipa Infinit Sollutions, sa dezvoltam proiecte prin care sa aducem Praktiker cat mai aproape de consummator caruia sa-i usuram procesul de achizitie si accesul la informatii DIY. Am ales Infinit prin prisma ofertei integrate de servicii in online si a experientei lor si mai ales prin prisma faptului ca am mai lucrat impreuna si in trecut avand rezultate foarte bune.”

Alexandru Cernatescu – Group CEO & Co-Founder Infinit – “Ne bucura foarte mult intoarcerea Praktiker in portofoliul nostru si mai ales intoarcerea lor cu planuri marete care se vor vedea mai ales in ceea ce priveste interactiunea lor cu consumatorul. Praktiker este un brand foarte “uman” si este de datoria noastra sa construim impreuna “interfete” unificate, coerente, care, prin buna intelegere a traseului consumatorului, sa poata livra o experienta omnichannel la cel mai inalt nivel. O sa urmeze o perioada extraordinara alaturi de Praktiker si ne bucuram enorm sa facem parte din povestea lor si mai ales sa scriem si noi cateva capitole. Multumim pentru incredere Praktiker.”
Despre Praktiker
În România, Praktiker s-a impus ca lider al pieței de DIY, fiind cel mai cunoscut si mai iubit brand în rândul consumatorilor români, cu un nivel de notorietate de 98%. În prezent, compania are 28 magazine în 24 de orașe din țară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decorațiuni, gradina si amenjari interioare și exterioare.
Despre Infinit Solutions Agency

Infiintata acum aproape 10 ani, Infinit Solutions Agency este una dintre cele mai mari agentii de comunicare digitala din Romania, avand aproape 60 de profesionisti la nivel de grup, acoperind toata zona de servicii digitale. Prin The MasterPlan Agency ( agentia de media a grupului ), Infinit ofera si servicii de e-commerce, omnichannel strategy, media planning&buying si performance.
Printre clientii grupului Infinit se regasesc branduri ca Borsec, Skoda, Microsoft, Xella (YTONG si Multipor), Cosmopolis, Rigips, Angelini, Omega Pharma, Anadolu Medical Center

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?