Un infinit de solutii intr-un ocean digital

Alexandru Cernatescu, CEO al Infinit Solutions Agency, a facut saltul de la angajat la antreprenor inca de la varsta de 24 de ani.

Acum, impreuna cu fratele sau, Andrei, conduce o echipa de peste 30 de persoane, care anul trecut a generat vanzari de 1 milion de euro. Suma este totusi semnificativa pentru o piata a serviciilor de comunicare digitala estimata la 34 – 36 de milioane de euro.

Pe de alta parte, Alexandru Cernatescu a beneficiat de o suita de avantaje pe care a stiut cum sa le valorifice. In primul rand a fost avantajul varstei. La numai 24 de ani si-a deschis propria afacere intr-o camera subinchiriata de la un student. Apoi a avut avantajul studiilor: “Imi permit sa vorbesc acum despre online pentru ca am absolvit Facultatea de Telecomunicatii, Internet si Ingineria Informatiei la Politehnica”, afirma CEO-ul Infinit Solutions, Alexandru Cernatescu.

De asemenea, a beneficiat de avantajul ca si-a construit o echipa cu care acum se mandreste. A invatat sa faca business combinand mai multe stiluri, fie de la managerii romani de la care a aflat cum functioneaza piata romaneasca, fie de la managerii straini cu care a avut ocazia sa lucreze de-a lungul timpului. “Ideea nu este sa fii cu cinci ani in avans. Sunt suficiente si cinci secunde”, concluzioneaza Cernatescu.

Pentru mai multe informatii despre antreprenoriatul de succes accesati articolul din Revista Biz, paginile 52 – 53:

https://issuu.com/revistabiz/docs/biz_227-m?mode=window&pageNumber=54

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?