Viata ca un joc

2

E clar ca fiecaruia ii place sa traga cu ochiul pe gaura cheii la vecinul. Iar Alex Cernatescu, CEO Infinit Solutions, stie acest lucru si s-a hotarat sa deschida larg usa pentru a-l cunoaste toti curiosii. Asa, s-a ajuns la un interviu realizat de Money Express, unde spune lucrurilor pe nume.
Astfel, poti afla cum a absolvit Facultatea de Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, primul sau job fiind de specialist software la Computer Associates (DNA Software). In doi timpi si trei miscari a fost “luat in vizor” de catre directorul firmei si mutat in Departamentul de Vanzari. Era facut pentru asa ceva, desi el nu si-a dat sema din prima: „Mi s a frant inima. Mi se parea o tragedie sa ma imbrac în costum si sa vand“, isi aminteste Alex.

In cele din urma, manat de ideea „Sky is the limit“, a parasit fara regrete un birou comod de 50 m cu perete de sticla în spate, unde lucra cu oameni care studiasera la MIT (Massachusetts Institute of Technology) si si-a mutat cuibul într un apartament de doua camere, pentru a-si deschide o agentie de publicitate specializata pe online, alegand sa lucreze cot la cot cu fratele sau, Andrei Cernatescu.

Accesati linkul de mai jos pentru a citi articolul complet

https://moneyexpress.money.ro/articol_22168/viata_ca_un_joc.html

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?